Äänenvaimennusominaisuudet

Decocoat-akustiikkapinnoitteen ylivoimainen etu on sen saumattomuus ja erinomaiset äänenvaimennus-ominaisuudet. Se myötäilee pinnoitettavan materiaalin muotoa, ja samalla vähentää tehokkaasti tilan kaiuntaa.
Standardi SFS 5907 määrittelee erilaisten rakennustyyppien akustiset luokat A, B, C ja D sekä luokkien raja-arvot eri äänitasoille ja huoneakustiikalle. Decocoat-akustoinnilla saavutetaan helposti A-luokan mukaisia vaimennuksia. Decocoat-akustiikkapinnoitteen äänenabsorptiokertoimet näet alla olevasta kuvasta.

Decooat-akustiikkamassa voidaan ruiskuttaa suoraan akustoitavaan kovaan pintaan tai saumattomasti Decocoat-pohjalevyille, jolloin akustoinnin äänenvaimennusominaisuuksia pystytään säätämään tarpeen mukaan.

Pohjalevynä voidaan käyttää myös polyesterilevyä, jota käyttäen saatiin akustiset luokat A ja B. Polyesterilevyä käytettiin myös Bistro Gustafin akustiikkapinnoitteiden alla.


Katso ja kuuntele
. Biorexin punaista vastaanoton ja kahvilan katossa ja RAL 2009- sininen ravintolan katossa. Saatiin miellyttävän ääniympäristön lisäksi uudistettua visuaalista ilmettä.