Decocoat® Äänen Absorptio-menetelmä

Standardi SFS 5907 määrittelee erilaisten rakennusten akustiset luokat A, B, C ja D sekä luokkien raja-arvot eri äänitasoille ja huoneakustiikalle.Jotta standardin mukaiset vaimennusluokat A ja B saavutetaan, Decocoat -akustiikkapinnoite ruiskutetaan Decocoat-pohjalevyille, joita ovat Ecophonin CLA-AF-N-20 ja -40 levyt.

Decocoat akustiikkapinnoite tehdään Ecophon Cla-Af-N-20mm tai 40mm mineraalivillalevyn päälle. Ne voidaan kiinnittää joko suoraan katto- tai seinäpintaan, tai erikseen asennettuihin koolauksiin tai ripustuksiin esim. GK-rankaan. Koolauksen ja villalevyn välissä voi olla myös kipsilevy. Villoitusalueiden reunoihin asennetaan aina U-lista, mikä tekee reunasta siistin ja kestävän.20 mm villalevy kiinnitetty suoraan kattopintaan

20 mm villalevy kiinnitetty koolaukseen

Reunalista taivutettuna kulmaan


Decocoat-huoltoluukku

Luukku:
200 x 200 mm
300 x 300 mm
400 x 400 mm
500 x 500 mm
600 x 600 mm

Decocoat-akustiikkapinnoitteen pääraaka-aine on 100 %:nenselluloosaseos, johon on asiakkaalta saadun värikoodin mukaisesti lisätty annetun sävyn tai värin vaatima läpivärjätty kuitu. Asiakas ilmoittaa värikoodin yleisten värikarttojen mukaan. Levyjen kiinnityksen jälkeen saumat käsitellään. Kattoon pinnoitetaan yhtenäinen, tasainen, peittävä Decocoat-kerros kauttaaltaan myös tarkastusluukkujen yli. Pinnat kuivatetaan, poistetaan suojaukset, huolitellaan rajaukset ja avataan luukut.

Decocoat luo miellyttävän ääniympäristön ja ulkonäön.
Jos jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä.
echo@decocoat.fi